خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه تحلیل محتوا و تاریخچه آن با فرمت docx در قالب 18 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

بارکوس معتقد است که تحلیل محتوا به معنای تحلیل علمی پیام های ارتباطی است. از نظر وی این روش کاملاً‌ علمی است و با وجود جامع بودن، از نظر ماهیت نیازمند تحلیلی دقیق و منتظم است. (بارکوس، 1959، 8). پسیلی بر این است که تحلیل محتوا مرحله ای از جمع آوری اطلاعات است که در آن محتوای ارتباطات از طریق بکارگیری عینی و منتظم قواعد مقوله بندی به اطلاعاتی که می توانند خلاصه و با هم مقایسه شوند، تغییرشکل می یابد.  

 

 


استمپل (1981)، تحلیل محتوا را سیستمی رسمی برای انجام کاری می داند که همه ما بطور غیر رسمی آن را انجام می دهیم، یعنی استخراج نتیجه ناشی از مشاهده محتوا. وبر (1991) نیز در رابطه با تحلیل محتوا می گوید «روش تحقیقی است برای گرفتن نتایج معتبر و قابل تکرار از داده های استخراج شده از متن. کرینجر (1973) نیز آن را روش مطالعه و تحلیل ارتباطات به شیوه ای قاعده مند، عینی و کمی به منظور بخش متغیرها می داند. با این حال، از بیشتر تحلیل های محتوا برای مشخص کردن تاکید یا فراوانی انواع مختلف پدیده های ارتباطی استفاده می شود، نه برای پی بردن به مفاهیم مهم نظری. 

 

 

 

فهرست مطالب

تحلیل محتوا

2-7  تعریف تحلیل محتوا

2-8  ویژگی ها و شروط تحلیل محتوا

2-9 انواع تحلیل محتوا

2-10 محتوای آشکار و محتوای پنهان

2-11 تاریخچه تحلیل محتوا

2-11-1 اصل اهمیت

2-11-2 اصل اعتبار

2-11-3 اصل علاقه

2-11-4 اصل سودمندی

2-11-5 اصل قابلیت یادگیری

2-11-6 اصل انعطاف پذیری

منابع